در حال بارگزاری

آموزش نحوه نوشتن حلقه for در نرم افزار گمز (GAMS)

شما اینجا هستید:
آموزش نحوه نوشتن حلقه for در نرم افزار گمز (GAMS)

آموزش نحوه نوشتن حلقه for در نرم افزار گمز (GAMS)

در این ویدئو آموزشی قصد داریم یکی دیگر از کاربردهای بسیار عالی نرم‌افزار گمز (GAMS)، یعنی نحوه نوشتن یکی از انواع حلقه‌ها (حلقه for) در مدل‌های نرم‌افزار گمز (GAMS) رو با هم مرور کنیم!!!

چکیده مطلب:

تا حالا شده در نرم‌افزار گمز (GAMS)یک عملیات تکراری رو بخواین انجام بدید! و ندونید از چه دستوراتی میشه استفاده کرد؟!
در مورد تحلیل حساسیت بر روی داده‌های مساله چطور؟! تا حالا فکر کردید با کمک چه دستوراتی میشه حلقه‌های تحلیل حساسیت رو ساخت؟! یا مثلا روش‌هایی مانند محدودیت اپسیلون در مسائل چند هدفه که به حلقه نیاز دارند! تا به حال به این فکر افتادید که این حلقه‌ها رو چه طور میشه در نرم‌افزار گمز (GAMS) ساخت؟! اصلا تفاوت بین نوشتن حلقه‌ها در نرم‌افزار گمز (GAMS) چیه؟!

توی این ویدیو آموزشی قصد داریم به این سوالات شما پاسخ بدیم! و یکی از روش‌های نوشتن این حلقه‌ها در نرم‌افزار گمز (GAMS) رو مرور کنیم! حلقه‌ای که در این آموزش به آن می‌پردازیم حلقه For می‌باشد!

توضیحات تفصیلی:

فرض کنید در مدلی که نوشتید داده‌هایی دارید! که باید طی یک سری عملیات تکراری بر روی توابعی مقادیر آن‌ها به دست بیاد! یا در شرایط دیگه‌ای مانند مسائل چندهدفه، در روش محدودیت اپسیلون برای به دست آوردن جبهه پارتو نیاز دارید درون یک حلقه مدل مورد نظرتون رو چندین بار حل کنید!
برای انجام چنین کارهایی انواع مختلفی از حلقه وجود دارند! برای مثال حلقه‌های FOR, WHILE, LOOP و … که براساس نیاز می‌توان هر کدام از آن‌ها را انتخاب کرد! در این آموزش قراره نحوه کار با حلقه for را مرور کنیم!
در ابتدای کار اساسی‌ترین نکته در حلقه for رو بگیم! نکته اینه که شمارنده حلقه for باید یک عدد ثابت باشه! یعنی شمارنده‌ای که حلقه بر اساس اون نوشته میشه باید یکی از اعداد ثابت باشه که با کلمه کلیدی scalar تعریف کردید! اگه غیر از این عمل کنید به ارور بر خواهید خورد! پس این نکته مهم رو فراموش نکنید!

حلقه for مثل تمام حلقه‌های دیگه‌ای که قراره آموزش بدیم از دو قسمت تشکیل میشه که هر دو قسمت آن در یک پرانتز کلی نوشته می‌شوند! قسمت اول شمارنده یا شمارنده‌هایی که حلقه قراره بر اساس آن‌ها نوشته بشه رو می‌نویسیم (با توجه به نکته‌ای که گفتیم)!

نکته حائز اهمیت دیگه‌ای که باید گفته بشه اینه که نه در حلقه for و نه در هیج حلقه دیگری نمیتوان محدودیت‌ها و روابط مدل ریاضی مساله رو آورد! پس این حلقه‌ها خارج از روابط و محدودیت‌ها (روابطی که در قسمت EQUATION تعریف میشن) استفاده میشه!
خب میشه گفت همه نکات ذکر شده و الان دیگه وقتشه این نکته‌ها رو در نرم‌افزار با هم مرور کنیم!

پس بریم تا باهم این ویدئو آموزشی رو ببینیم…!!

 

با ما کولاک کنید …

کاری از گروه آموزشی کولاک

مطالب مرتبط

آموزش نحوه کامنت گذاری در نرم‌ افزار گمز (GAMS) فیلم آموزشی از نرم افزار گمز (GAMS) رو مشاهده...

آموزش تابع شرطی if در نرم افزار گمز (GAMS) فیلم آموزشی تابع شرطی if از نرم افزار گمز...

جزئیات نوشته
تعداد دیدگاه 0
تعداد بازدید 3.8K
تاریخ انتشار 12/08/2018
تاریخ بروزرسانی 12/08/2018
نویسنده گروه آموزشی کولاک
برای ارسال دیدگاه ابتداواردشوید