سلام، با دوره رایگان و کامل آموزش زبان برنامه نویسی پایتون (Python) در خدمت شما هستیم! در دورهی حاضر سعی میکنیم از مقدمات (نصب نرم افزار، نصب IDE و …) شروع کنیم و تا حد پیشرفته مباحث را پیش ببریم..! اما قطعاً کار ما با برنامه نویسی پایتون تمام نخواهد شد! چرا که از آنجایی که python بسیار گسترده است، مباحث زیادی در ادامه در دورههای دیگر خواهیم گفت!
برای مثال کاربرد پایتون در داده کاوی، آمار! برنامه نویسی application برای سیستم عامل (مثلاً) ویندوز! و … که ان شاء الله در همین وبسایت به مرور، قرار خواهیم داد!
سعی میکنیم مطالب را به صورت رایگان و با کیفیت بالا در اختیار شما قرار دهیم! و خواهشمندیم، ما را به دوستان خودتان معرفی کنید!
یک خواهش عاجزانه: لطفاً به زحمت های ما احترام بگذارید و این مطالب را به طور غیر اخلاقی کپی نکنید (تا الان که این مطلب را مینویسم، به دو کانال تلگرامی که فیلمهای ما را کپی میکردند، برخوردیم! متاسفانه…!)
مباحثی که در این فیلم مطرح خواهیم کرد:
برای مشاهده آنلاین و دانلود فایلها، “توجه مهم” قبل فصل ۱ را بخوانید!
حجم: 20.52 مگابایت
مدت زمان: 4 دقیقه و 13 ثانیه
برای مشاهده آنلاین و دانلود فایلها، “توجه مهم” قبل فصل ۱ را بخوانید!
حجم: 33.69 مگابایت
مدت زمان: 10 دقیقه و 6 ثانیه
اصلاً چی هست؟! anaconda یک چندتا IDE توووی خودش داره! مثل Jupyter و Spyder ! و یه سری پکیجها رو هم توی خودش به صورت پیشفرض داره! (مثل numpy، pandas، scipy، sklearn و ….!)
شاید عمدهترین چیزی که بتونم بگم همون IDE هاش هست! که مثلاً Jupyter مخاطب زیادی داره!
من هم PyCharm رو نصب کردم و هم anaconda رو نصب کردم! (و jupyter و spyder رو دارم! چون به نظرم یه جاهایی برای من لازم میشه!) ولی در کل با PyCharm خیلی راحتترم! ولی برای یه عده از دوستان، مشکل پیش اومده بود در نصب پکیجهای مختلف در PyChram، برای همین درخواست دادن که یک IDE دیگه معرفی کنیم، که ما هم چندتا معرفی کردیم و آموزش نصبش رو هم در این مطلب گذاشتیم! با نصب anaconda سه تا IDE خواهید داشت! [اما اگر دوست ندارید این IDE ها رو نصب کنید! و با همون PyCharm مثل من مشکلی ندارید و راحتید! اصلاً نیازی نیست این آموزش رو دنبال کنید و کافی است برید قسمت بعدی!]
برای مشاهده آنلاین و دانلود فایلها، “توجه مهم” قبل فصل ۱ را بخوانید!
حجم: 20.52 مگابایت
مدت زمان: 8 دقیقه و 38 ثانیه
در این قسمت، به آموزش نحوه تعریف متغیر، قواعد مربوط به نام گذاری متغیرها و همچنین انواع متغیرها در پایتون (Python) میپردازیم!
در این آموزش، تابع پرینت از سطح ابتدایی گرفته، تا پیشرفته مورد بحث قرار میگیرد!
مثلاً یک نمونه کدی که بررسی میکنیم اینه:
print("a= {} and b= {} and c= {}".format(a,b,c))
سرفصل کلی مباحثی که در این آموزش مورد بحث قرار میگیرد:
ازآنجایی که خروجی input یک string است، به ترتیب راهکارهایی ارائه میدهیم برای اینکه!:
یکی از مواردی که قطعاً در ورودی گرفتن از کاربر به مشکل میخورید و به دست این تابع حل میشه! اینه که خروجی تابع input به صورت متن است! (حتی اگر کاربر عدد وارد کنه!) و شما میخواین رووی اون عدد محاسبات ریاضی انجام بدین! و اگر متن باشه که نمیشه! در این صورت تابع eval به دادتووون میرسه!
با تمام قوا میگم یکی از مهمترین پیشنیازهای فصلهای بعدی است!
منظورم از حالات مختلف در کد زیر دیده میشه!
range(a,b) range(b)
که ما در فیلم بالا، در مورد اینکه هر کدوم از موارد فوق چه معنی میده صحبت میکنیم!
مثلاً منظور یک همچین چیزهایی است:!
a[1][-1]
در این آموزش، اینو یاد میگیریم که چطور میشه از تابع sum استفاده کرد و مثلاً جمع اعضای یک لیست، تاپل، دیکشنری و … رو حساب کرد! قطعاً از آموزشهای بدرد بخور خواهد بود!
اسم تابع len مخفف length به معنی طول است! در واقع این تابع برای محاسبه طول یا تعداد اعضای یک لیست، دیکشنری، تاپل، رشته و … استفاده میشه که با چند مثال در این آموزش اون رو پوشش میدیم!
فرض کنید شما یک لیست دارید و میخواید ببینید آیا فلان مولفه خاص، در اون لیست هست یا نیست! در این صورت از این دو عملگر استفاده میکنیم! که در این آموزش به طور کامل درموردشون صحبت میکنیم و با سه مثال (1 مثال از هر کدوم و در نهایت یک مثال کاربردی) مبحث رو کامل یاد میگیریم!
برای چک کردن این موضوع استفاده میشن که آیا فلان چیز در پایتون، دارای کلاس یا نوع هست یا نه؟! مثلاً فرض کنید میخواید ببینید که آیا مولفهای که کاربر به عنوان ورودی تابع داده، آیا لیست هست یا نه؟! که اگر نیست بهش خطا بدید و از این حرفا!
مفتخریم که بگیم: «بخش مقدماتی دوره آموزش رایگان و کامل پایتون (Python) کولاک» تموم شد! و قطعاً با این بخش مقدماتی، میتونید با عموم آموزشهای ما و سایر وبسایتها پیش بیاید! و الان قابلیتهای خیلی زیادی با پایتون خواهید داشت! و خیلی از برنامه ها رو میتونید برای پروژههای خودتون بنویسید!
در دوره متوسط که به زودی… آن را تهیه میکنیم، مباحث با سطح متوسط مثل class، کار با فایل ها و … مورد بررسی قرار میگیرد!
دوستانی که در علم داده فعالیت میکنند، احتمالاً با قطعه کدی شبیه زیر، زیاد روبرو شده اند!
regressor = LinearRegression() regressor.fit(X_train, y_train) #training the algorithm
در این مطلب، دقیقاً همین دوخط رو در ابتدای مطلب مطرح میکنیم! و بعد شروع میکنیم به توضیح کامل مبحث! در انتهای مطلب هم دوباره همین دو خط رو میاریم! و میگیم دیدید همش رو توضیح دادیم! و مجدداً مفهوم این دو خط کد رو بررسی میکنیم!
برای مشاهده جزئیات بیشتر، روی عکس فوق کلیک کنید!
تعداد دیدگاه | 66 |
تعداد بازدید | 51.8K |
تاریخ انتشار | 09/12/2018 |
تاریخ بروزرسانی | 24/11/2020 |
نویسنده | گروه آموزشی کولاک |