سلامی دوباره
شاید گاهی اوقات در یک سمینار، جلسه و یا کلاس وقتی پای ارائه مطلبی مینشینید، به این باور برسید که چقدر یک ارائه خوب میتواند در انتقال محتوا و مفاهیم مورد بحث به کمک بیاید… و همچنین یک ارائه میتواند تا حدی کسلکننده و یکنواخت باشد و یا بالعکس جذاب و خلاقانه باشد…
حتما شما هم این را تایید میکنید که…
یک ارائه ضعیف همه زحمات یک پژوهش گر، محقق، دانشجو، دانش آموز و یا هر کسی که برای گرد آوری مطالب وقت صرف کرده را می تواند بر باد دهد…
و همینطور یک ارائه خوب و خلاقانه منجر می شود تا یک مطلب برای همیشه در اذهان باقی بماند…
ما سعی میکنیم در این دوره آموزشی شما را با روشهای خلاقانه ای درساخت ارائه آشنا کنیم که به انتقال هر چه بهتر مطالب و محتوایتان به مخاطب کمک کنذ…
پس ما را در این راه قدم به قدم همراهی کنید …
مطمئن باشید خلاقیت یاد گرفتنی است.
اگر به هر دلیلی نمیخواهید متن را بخوانید، و فقط مایلید فیلم را مشاهده کنید، به انتهای همین مطلب مراجعه کنید! و فیلم آموزشی را دانلود کنید!
تاریخچه پرزی
پرزی (Prezi) در لغت شکل کوتاه شده پرزنتیشن (Presentation) در زبان مجارستانی است که در سال 2008 با حمایت یکی بزرگترین شرکت مخابراتی مجارستان با هدف جایگزینی ارائه های مبتنی بر اسلاید تاسیس گردید. توسعه اصلی پرزی توسط Zui Labs و سه موسس آن Péter Árvai، Szabolcs Somlai-Fischer و Péter Halácsy انجام شد. در زمان نگارش این مطلب و به گفته سایت نرم افزار، بیش 60 میلیون کاربر از این نرم افزار استفاده می کنند. که تا کنون بیش از 160 میلیون ارائه با پرزی (یا به عبارتی Prezis) ایجاد کرده اند.
پرزی چیست؟
نرم افزار پرزی، یک نرم افزار ارائه مطلب و ساخت اسلاید مبتنی بر فضای ابری (Saas) است. Saas که مخفف Software as a service است نوعی مدل ارائه نرم افزار است که نرم افزار و اطلاعات مربوط به آن به طور کامل و یکپارچه روی ابر(Cloud) مستقر شده اند. دسترسی کاربران به نرم افزار با کمک یک مرورگر وب امکان پذیر خواهد بود. بنابراین در صورتی که بخواهید از قابلیت های آنلاین پرزی استفاده کنید می توانید براحتی ارائه های خود را به صورت آنلاین ایجاد و استفاده کنید. همچنین این نرم افزار مبتنی بر فلش توسعه یافته است که به شما امکان ساخت ارائه های بسیار جذاب و پویا را می دهد.
علاوه بر اینکه برای ساخت اسلاید با پرزی می توانید به صورت کاملا آنلاین و از طریق سایت آن اقدام کنید ، نسخه آفلاین و دسکتاپ آن نیز ارایه شده است که از Prezi.com و یا سایت های معتبر ایرانی قابل دانلود است. نکته حائز اهمیت در ارتباط با نسخه آفلاین پرزی، امکان خروجی فایل ها با پسوند مخصوص پرزی (pez) و همچنین نسخه قابل حمل پرزی برای سیستم عامل های Windows و MAC می باشد که به راحتی هرچه تمام در تمام کامپیوتر ها قابل اجراست. که در ادامه آموزش ها کار با نسخه آفلاین و فارسی نویسی در پرزی را خواهیم داشت.
پرزی یا پاورپوینت، مسئله این است؟!
ایده پرزی برای ارائه مطلب، کنار گذاشتن روش های معمول اسلاید محور بود. که بر همین اساس تنها یک صفحه برای طراحی ارائه شما وجود دارد؛ ایده ای جالب که به نظر می رسد در مقایسه با سایر نرم افزارهای ارائه مطلب برای رقابت با نرم افزار پاورپوینت ، موفقیت بیشتری کسب کرده است. در واقع با یک مثال می توان پاورپوینت را تشبیه به یک مجله و یا کتاب نمود که فرد ارائه دهنده حین ارائه صفحات آن را ورق می زند؛ در واقع اسلاید ها را عوض می کند. در حالی که پرزی مانند یک صحفه بزرگ (مثل تخته وایت برد) می باشد که فرد ارائه دهنده تمام مطالب مد نظر خود را جای جای آن نوشته است و حین ارائه توجه مخاطبین را معطوف بخشی از نوشته های آن صفحه می کند.
هنگامی که شما تنها با یک صفحه مواجه هستید ، مجبور خواهید بود تا نقشه راه و به عبارت دیگر روند ارائه مطلب خودتان رو با دقت انتخاب کنید. از طرفی دیگر این روند ارائه نیز باعث می شود تا دیگر از متن های بسیار استفاده نشود و شما را ترغیب به بکارگیری کوتاه ترین و مفیدترین مطالب می کند. در پرزی شما مسیری را از شروع تا پایان (هدف ارائه) ترسیم می کنید که می بایست این مسیر به نحوی باشد که مسافران شما (حضار) ضمن لذت بردن از مسیر (مطالب مفید) در کوتاه ترین زمان ممکن به مقصد (هدف اراائه) برسند. این بهترین تعبیر از ارائه مطلب با پرزی است.
ویدیوئی تهیه شده و در انتهای آن نمونه ارائه ای که با پرزی ساخته شده است آورده شده. می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
(حجم: 7.4 مگابایت) (مدت زمان: 3 دقیقه و 8 ثانیه)
– تذکر: برای دانلود فیلم بر روی لینک “دانلود فیلم آموزشی” راست کلیک و سپس گزینه Save Link As را بزنید!
تعداد دیدگاه | 0 |
تاریخ انتشار | 11/12/2018 |
تاریخ بروزرسانی | 11/12/2018 |